PLASTİK DÜĞMELER

PLASTİK DÜĞMELER

PLASTİK DÜĞMELER

Plastik düğmeler günlük hayatımızın vaz geçilmez aksesuarlar olarak sayılabilir. Kullanımlarının kolay olması, hafifliği, dikiminin kolay olması ve tasarım yelpazesinin genişliği sayesinden plastik düğmeler hayatımızın birçok alanında bizlere tarz katmaktadır. Plastik düğmeler istenilen her çeşit ve modelde üretilebildiğinden plastik düğme tasarımları tamamen üreticinin ve müşterinin hayal gücüne kalmıştır. Plastik düğmelerin sonsuz tasarımda üretilebilmesi plastik düğmelerin neden bu kadar çok hayatımızın içinde olduğunu açıklamaktadır. Türkiye’nin ilk kurulan yerli plastik düğme fabrikası olmaktan gurur duyuyoruz.

Müşteri taleplerini hızlı şekilde karşılayabilmek adına stok ve üretim planlamasına oldukça önem vermekteyiz. Özellikle plastik düğme grubunda ise en çok tercih edilen olan beyaz renk düğmelerde çeşitli modellerde stok bulundurmak bu amaç doğrultusunda önceliklerimizden biridir.

❝ Özel imalat düğmeler için,
lütfen iletişime geçiniz. ❞

İLGİLİ KATEGORİLER

DETAYLI BİLGİLER

  1. Plastik düğmeler nerelerde kullanılır?

    Plastik düğmeler bebek kıyafetlerinde, kazaklarda, pantolonlarda, çantalarda ve birçok aksesuar ürünlerinde dahi kullanılabilmektedir. Özellikle bebek kıyafetlerinde hayvan şekilli plastik düğmeler kullanılırken, erkek kazaklarında daha göze çarpan tasarımlar kullanılmaktadır. Birçok tasarımcı tarafından da kullanılan plastik düğmeler ile süslenmiş aksesuarlar aynı zamanda evimizi süsleyen ve ortamların havasını değiştiren süs eşyalarında da kullanılmaktadır.

  2. Plastik düğmelerin üretiminde hangi maddeler kullanılır?

    Plassan Düğme olarak ürettiğimiz plastik düğmeler Poliamid 6’dan üretilmektedir. Poliamid 6 maddesi 1938 yılında G. Farben den Schlack tarafından bulunmuş olup ardından birçok farklı sektörlerde kullanılmaya başlanmıştır. Poliamid 6 hammaddesi tekstil sektöründe kullanıldığı gibi otomotiv sektörü, boru sektörü ve denizcilik sektörü gibi alanlarda da kullanılmaya başlanmıştır. Günümüzde poliamid 6 üretimi en çok Alman şirketler tarafından yapılıp senede toplam 1,5 milyon ton olarak olduğu tahmin edilmektedir.

  3. Plastik düğmeler nasıl üretilir?

    Plastik düğmelerimizde kullandığımız poliamid 6 hammaddesini seçkin ve kaliteli yerli tedarikçilerimizden almaktayız. Aldığımız hammaddeler kalite kontrol ekibimizin analizlerinden başarıyla geçtikten sonra onay almakta ve kullanım için üretim alanına aktarılmaktadır. Plastik düğme üretimimizi gerçekleştirirken kaliteye dikkat ettiğimiz kadar çevreyi korumaya da dikkat etmekteyiz. Plassan Düğme olarak plastik düğme üretiminin her adımını yakından takip ederek çevreye olabildiğince az zarar vermeye özen göstermekteyiz. Karbon ayak izimizi azaltmak, çevreye zarar verecek maddelerin kullanılmasından kaçınmak ve olabildiğince çevreyi korumak misyonlarımızdan biridir. Plastik düğmelerimizin hiçbirinde fitalat veya kanserojen maddeler kesinlikle kullanılmamakta olup insan ve çevre üzerinde hiçbir zararı bulunmamaktadır.

    Plastik düğme üretimimizin sonraki aşamasında ise onaylanmış hammaddelerin kendi uzman ekibimiz tarafından hazırlanmış olan çelik kalıplara enjeksiyon ile aktarılmaktadır. Optimum sıcaklık, nem ve birçok parametreye göre üretim sistemimiz sabit tutularak en kaliteli ve en hatasız ürünü üretmekteyiz. Salkımlar halinde çıkan plastik düğmelerimiz makineler tarafından ayrıştırılmaktadır. Bir kez daha kalite kontrollerimize tabi tutulan plastik düğmeler ardından müşterilerimizin istediği renklere su boyası ile boyanmaktadır. Kurutma makinelerinde dikkatlice kurutulduktan sonra son kontrollerini tamamlayan plastik düğmeler paketleme salonunda hazırlanıp değerli müşterilerimize doğru yola çıkmaktadır.

  4. Plastik düğmeler neden tercih edilir?

    Plassan Düğme olarak plastik düğmelerimiz kırılmaz, çatlamaz ve tasarımını kaybetmeyecek şekilde üretilmektedir. Sanayi ütülerinde dahi erimez olmakla birlikte formunu her zaman korumaktadır. Plastik düğmelerimiz müşterilerimizin isteği doğrultusunda tasarımları özel olarak çizilmekte ve kalıplara işlenmektedir. Plastik düğmeler 14 boy’dan 76 boy’a kadar yapılabilmekte olup yine müşterilerimizin dilediği renklere göre boyanmaktadır. Bununla beraber plastik düğmelerimiz istenirse orijinal baskı işlemi sırasında istenilen renkte de yapılabilmektedir. Genelde kullanılan plastik düğmeler alttan veya üstten delikli olmakla beraber istenen tasarıma göre iki katlı plastik düğme veya üç katlı plastik geçme düğme olarak da müşterilerimize sunulabilmektedir. Plastik düğme fiyatlarımız da müşterilerimize en uygun şekilde verilmektedir.

  5. Plastik düğme üretiminde Plassan Düğme'nin farkı nedir?

    Plassan Düğme olarak plastik düğmelerimizin üstüne yaptığımız desen ve logo çalışmalarımız ile müşterilerimizin isimlerine özelleştirilmiş düğme imalatı da yapabilmekteyiz. Her bir müşterimizle özel olarak ilgilenmekte, onların ihtiyaçlarını anlamakta ve kişiselleştirilmiş plastik düğme imalatı yapmaktan Plassan Düğme olarak gurur duymaktayız.

Switch The Language
    error: Content is protected !!